Loot nieuws

Loot nieuws juli

Nog steeds hebben onze leerlingen te maken met COVID beperkingen ten aanzien van het uitoefenen van hun sport. Maar gelukkig kan er steeds meer.

Wij zijn dan ook hartstikke blij dat enkele van onze sporters hebben kunnen deelnemen aan toernooien of geselecteerd zijn voor bepaalde teams/stages.

Alain heeft met het waterpolo team NL O17 aan een internationaal toernooi in Praag deelgenomen én met succes. De Nederlandse jongens hebben zich met overmacht gekwalificeerd voor het Europees Jeugd Kampioenschap (EJK), dat van 12 tot en met 19 september wordt gehouden op Malta. Het team won bij het EJK-kwalificatietoernooi met ruime cijfers van Polen, Turkije, Zwitserland en Tsjechië.


Chevayo heeft met zijn goede spel en veel trainingsarbeid het zo ver gebracht dat hij is opgenomen in de voorselectie voor het NL team Badminton, wat later in het jaar in Slovenië deel gaat nemen aan het EK. Heel veel succes Chevayo !

Ook Emir is geselecteerd voor een nationaal team, namelijk het Turks voetbalelftal O17, hij mocht met dit team een stage in Istanbul afronden. Hopelijk mag en kan hij volgend jaar meer voor dit team gaan spelen.