Loot nieuws januari 2023

Weer enige tijd geleden, maar gelukkig hebben we weer wat nieuws te melden.

Allereerst nieuws van de PSV’ers:

Sami Bouhoudane blijft voetballen in de opleiding van PSV. De 14-jarige aanvaller heeft op PSV Academy zijn eerste profcontract getekend. Bouhoudane speelt sinds 2018 op PSV Campus De Herdgang

Sami is een talentvolle aanvaller, die sinds de jongste jeugdlichtingen bij PSV voetbalt. De afgelopen jaren maakte hij al indruk in teams die gemiddeld ouder zijn dan zijn eigen jeugdlichting. Vanaf dit seizoen speelt hij bij PSV onder 17. Zijn contract gaat in op 14 januari 2023, wanneer Sami 15 wordt en loopt tot 2025. 

Ook Jeugdspeler Noah Fernandez tekent zijn eerste profcontract. De 14-jarige middenvelder heeft zijn krabbel gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2025.

Noah Fernandez werd op 9 januari 2008 geboren in het Belgische Lier. Fernandez is al 8 jaar actief in PSV Academy. Momenteel zit hij in de Onder 16 waar hij als middenvelder zijn eerste profcontract heeft afgedwongen. De verbintenis loopt tot 30 juni 2025.

PSV’er sinds 2022:

Manuel Bahaty kiest voor PSV Academy. De 14-jarige aanvaller heeft op PSV Campus De Herdgang een contract tot 2025 ondertekend.

Manuel Bahaty is een talentvolle aanvaller en komt uit de jeugdopleiding van Keuken Kampioen Divisie-ploeg FC Den Bosch. 

Zowel Noah als Yani zijn in januari uitgenodigd voor een stage bij het Belgisch elftal O15, en als ze geselecteerd worden mogen ze ook nog naar een 4 daagse stage in Engeland.

Er hebben de afgelopen tijd ook een aantal jongens in Zeist gespeeld  voor het Nederlands elftal, te weten Kevin voor NL O14 en Kane, King en Samuel voor NL O15.

Onze snowboarder Sam gaat in januari in Italië wedstrijden rijden voor het Youth Olympic Festival, een toernooi dat 1 keer in 2 jaar gehouden wordt. Iedereen veel succes!