Loot nieuws oktober/november 2021

Snowboarden:

Sam, onze snowboardster heeft twee finales gereden voor de Europacup. In Landgraaf (NL) en in het Zwitserse Les Diablerets, daar behaalde ze een mooie tweede plaats. Super gedaan Sam!

Waterpolo:

Alain is met zijn waterpolo team op trainingsstage naar Hongarije geweest, ze hebben er keihard getraind en we wensen ze veel succes bij hun komende wedstrijden.

Voetbalnieuws:

Gino, King, Kyano, Kane en Sam en Sami zijn geselecteerd voor diverse stages bij het Nederlands voetbalelftal. We hopen natuurlijk dat ze er de volgende keer weer bij zijn.

PSV O14 heeft weer een toernooi in het buitenland mogen spelen. Ze zijn afgereisd naar Portimão in Portugal en hebben een net resultaat geboekt op dit toernooi.

Ook de jongens van PSV O13 mochten weer op toernooi naar de Number One cup in Gdansk  Polen en behaalden daar een prima 3e plek, gefeliciteerd allemaal

Emir geselecteerd voor het Turks nationaal voetbalteam O17, hij mocht met dit team een stage in Istanbul afronden. Gelukkig is hij door geselecteerd en is ondertussen weer met dit team in Duitsland geweest om 2 vriendschappelijke wedstrijden te spelen. Sami heeft een trainingsstage in én voor Marokko gehad.

Foto's van (oud) Loot leerlingen